Bridgeclub  Alert

 

Mededelingen

 

Nieuw bankrekeningnummer! 

Het bankrekeningnummer is veranderd:

IBAN BC ALERT: NL30RABO0380276666,

t.n.v. J.P. van Rijn

 

  

 

Parkeren aan de grebbeweg 

Chauffeurs. Let op!!

De Gebbeweg, de straat waaraan onze bridgelocatie ligt, heeft bij de T-splitsing een soort van heuvel. Deze heuvel wordt aangegeven door een witte markering. Het is verboden op deze heuvel te parkeren. De politie heeft ons daarop gewezen. Niet meer doen dus.

 

  

 

Hoe afmelden bij de Competitieleider  

 

Procedure absentie-melding bridgevereniging Alert

Wanneer je op een bepaalde woensdagavond niet kan komen bridgen, dan kan dit op de volgende wijzen aan de wedstrijdleider gemeld worden:

 

1. Wanneer je minimaal één week vooraf weet dat je op een bepaalde dag niet kan komen bridgen dan moet dat op de absentielijst aangetekend worden. De absentielijst ligt iedere woensdagavond op de wedstrijdtafel.

 

2. Wanneer je in de week voorafgaande aan de eerstvolgende bridgeavond weet dat je die bridgeavond niet kan komen, dan meld je dit zo spoedig mogelijk maar uiterlijk vóór dinsdagavond 20:00 uur.

 

a. Telefonisch op  06-36558691

 

b. Via e-mail  met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De wedstrijdleider stuurt altijd een bevestiging terug!

 

c. Via Whatsapp  06-36558691 

De wedstrijdleider stuurt altijd een app terug!

 

Wanneer op de woensdagochtend je toch (wegens b.v.een griepje) moet afmelden, dan moet je dit vóór 11:00 uur telefonisch melden aan de wedstrijdleider. Mocht de wedstrijdleider telefonisch in gesprek zijn, dan moet je later terugbellen en geen bericht van verhindering inspreken, zodat de wedstrijdleider zeker weet dat je niet kan komen.

 

Er kan zich altijd na 11:00 uur een calamiteit voordoen dat je toch niet kan komen, dan moet je dit direct telefonisch melden aan de wedstrijdleider. Mocht de wedstrijdleider telefonisch in gesprek zijn, dan moet je later terugbellen en geen bericht van verhindering inspreken, zodat de wedstrijdleider zeker weet dat je niet kan komen.

 

Op de dinsdagavond na 20:00 uur maakt de wedstrijdleider de indeling in orde en zal een definitieve afspraak gemaakt worden met een eventuele invaller. Als hierna nog een afmelding plaats vindt, dan zal de partner de volgende avond waarschijnlijk niet kunnen bridgen.

Hoe eerder iemand zich afmeldt, des te groter is de kans dat zijn/haar partner met een ander kan bridgen.

 

 

 

 

Uitslagen bekijken op de tablet en telefoon 

 

De uitslagen staan op onze website in het z.g.n. PDF formaat, een wereldstandaard voor het weergeven van documenten. Om deze documenten op de computer, laptop, tablet of (smart)telefoon weer te geven heeft u een app (pdf reader) nodig.

Indien u problemen heeft met het weergeven van de uitslagen op uw computers, laptop of telefoon, dient u een (gratis) pdf reader te installeren. Voor uw computer / Laptop kunt u veilig naar  https://www.seniorweb.nl/software/adobe-reader

Voor uw tablet of telefoon haalt u de pdf reader app uit de appstore (apple) of de playstore (android) om ze (gratis) te installeren. 

Op een telefoon ziet u op de home pagina, links boven, een icoontje waar, na een klik, het menu verschijnt.

  

 

 

 

Inloggen vanaf meerdere apparaten.

Het inzien van de uitslagen etc. van deze website kan naast een PC ook vanaf een Laptop,Tablet of een Smartphone.

Om info voor leden in te zien moet u eerst inloggen.

Nadat u bent ingelogd krijgt u een extra item op de menubalk te zien. Dit item heet "voor leden"

Dit kan ook vanaf bovengenoemde apparaten, maar gaat alleen goed als u de laatste keer dat u de website bezocht, uitgelogd was.

Standaard blijft u n.l ingelogd.

Maak er dus een gewoonte van, voordat u de website verlaat, eerst altijd uit te loggen.

Dan kunt u altijd, zonder problemen, ook op andere apparaten inloggen. 

 

 

 

Vragen / wensen / opmerkingen m.b.t. de website

Indien u vragen, wensen of opmerkingen heeft m.b.t. de website

dan kunt u zich wenden tot de webmaster.

mail : webmaster@bridgeclubalert.nl