Welkom op de website van Bridgeclub Alert uit Hoogvliet

Beste leden,

Door de Corona-crisis gaat het Bridgeweekend dit jaar helaas niet door.

Petra van Rijn wordt onze nieuwe wedstrijdleider.

Algemene Leden Vergadering

De uitgestelde algemene leden vergadering vindt plaats in ons clubgebouw op

woensdag 7 oktober , aanvang : 19.30 uur

i.v.m. Corona wordt u verzocht de secretaris te informeren of u wel of niet aanwezig zult zijn.

Ook kunt u, als morele oppeper voor elkaar, nog een mailtje naar de webmaster sturen, die het op deze website plaatst.

Met vriendelijke groet, Jacques.

Naar de oppeppers voor en door leden

Naar de Bridgetips in Corona crisis

Naar het Bridgemuseum in Leerdam

Beter Bridgen door bewegen

************************

Bridge afb. 3

Waarom zou u lid willen worden van Bridgeclub Alert?

Bridgeclub Alert is een bridgeclub waarbij gezelligheid en sfeer in een hoog vaandel staat.

1. Er heerst een ontspannen sfeer
2. Gezellige drives en bridgeweekend
3. Een lage contributie
4. U kunt gratis parkeren
5. Bridge levert nieuwe vrienden op
6.  En het is een hobby voor het leven

Naast de parencompetitie worden er per seizoen ook nog een aantal gezellige drives georganiseerd.

Zo spelen we een Openings-, Sinterklaas / Kerst-, Voorjaars- en Paasdrive en als afsluiting van het seizoen de Slotdrive.

Met de Kerstdrive wordt er traditiegetrouw door een van onze leden een Kerstbuffet georganiseerd.

Op de  Slotdrive worden de Club- en Slemkampioenen bekend gemaakt en gehuldigd.

Een maal per jaar gaan we met de meeste leden op Bridgeweekend in Nederland. Een lang weekend genieten we dan van de omgeving en cultuur en natuurlijk worden er ook een aantal ronden gebridgd.

Het bridgeseizoen loopt van de 2e woensdag in september t/m half mei.Hopelijk krijgt u er zin in en zien wij u een keer vrijblijvend op een van onze clubavonden.

Klik hier voor club informatie.