Bridgen in de Corona crisis

Het ziet er naar uit dat we elkaar voorlopig niet aan de bridgetafel zullen ontmoeten en ook het thuisbridge op een laag pitje staat.

We weten niet hoelang de crisis gaat duren, maar voor degenen die hun bridgekennis op peil willen houden volgen hieronder een aantal tips en mogelijkheden in de vorm van een cursus, on-line Bridge etc. die u op de PC, Laptop, Tablet of Telefoon kunt spelen.

Hopelijk kan deze pagina spoedig uit de lucht en we elkaar weer gezellig aan de bridgetafel treffen.

Veel sterkte allemaal.

Naar de Bridgecursus van Barth Bakker

Bridgetips van het Senorenweb

Bridge startpagina

Met vele links naar bridge activiteiten.

Beter Bridgen door bewegen

Tips van de Nederlandse Bridgebond

FUNBRIDGE

Een app die u kunt downloaden en installeren, waarmee u gratis 100 spellen kunt spelen vanaf uw PC, Laptop, Tablet of telefoon.

Voor een iPhone en Samsung tablet/telefoon kunt u deze app ophalen uit resp. de appstore  / playstore.

STEPBRIDGE

De internet bridgeclub van de NBB.

Gratis 14 dagen spelen met 150 spellen.

BRIDGEBASE

Van Jack van Rijn kreeg ik onderstaande tip om deze eens te proberen.

Bridgebase is gratis!

Na het registreren kun je inloggen en kunnen (echt-)paren samen spelen tegen twee willekeurige bridgers.

Er is ook een mogelijkheid om je eigen tafel te maken.  Dan kunnen twee paren van onze club, of wie dan ook, uitgenodigd worden om aan die tafel te spelen. Een ieder moet uiteraard wel geregistreerd zijn!

Ik heb het reeds 2 keer met Petra gedaan. Als je de uitslagen van andere paren van het spel wilt zien moet je op het scherm je vinger drukken op de punten. Dat is een beetje onhandig. Veel plezier.