Algemene Ledenvergadering

De  Algemene Ledenvergadering wordt dit jaar gehouden op woensdag 3 oktober, aanvang 18.45 uur.

Klik hier voor meer informatie.

Uitslagen bekijken op de tablet en telefoon

De uitslagen staan op onze website in het z.g.n. PDF formaat, een wereldstandaard voor het weergeven van documenten. Om deze documenten op de computer, laptop, tablet of (smart)telefoon weer te geven hebben we een app (pdf reader) nodig.

Op de meeste computers en laptops staat een pdf reader al standaard geinstalleerd. Op tablets en telefoons niet. Een zeer populair programma is de adobe pdf reader.

Wilt u ook op uw tablet of telefoon de uitslagen willen zien dan dient u de adobe pdf reader app in de appstore (apple) of de playstore (android) op te halen (gratis) en te installeren.

Op een telefoon ziet u op de home pagina, links boven, een icoontje waar, na een klik, het menu verschijnt.

Inloggen via meerdere apparaten.

Het inzien van de uitslagen etc. van deze website kan naast een PC ook vanaf een Laptop,Tablet of een Smartphone.

Om info voor leden in te zien moeten we eerst inloggen.

Dit kan ook vanaf bovengenoemde apparaten, maar gaat alleen als u de laatste keer dat u de website bezocht, uitgelogd was.

Standaard blijft u n.l ingelogd.

Maak er dus een gewoonte van, als u vanaf meerdere apparaten wilt inloggen, voordat u de website verlaat, eerst altijd uit te loggen.

Af/aanmelden bij de Competitieleider

Wilt u geen problemen veroorzaken bij de indeling van de competie, dan dient u late wijzigingen uiterlijk op de dinsdagavond, voorafgaande aan de clubavond, voor 19.00 uur te melden,

tel. 010-5015394 of 06-11333566

U kunt zich tijdig afmelden via de absentielijst, altijd aanwezig op de clubavond, maar ook via deze website in het menu-item Afmelden.